Advents calendars nu nog goedkoper!

Advents calendars nu nog goedkoper!

We kennen het allemaal wel de dure beauty advent calendars van de dure merken van Douglas, The body shop, Rituals etc.

Nu we de kerst en feestdagen achter de rug hebben kun je een advent calendar nu voordeliger kopen!

Een adventskalender helpt bij het aftellen van de dagen tot Kerstmis, meestal met een klein voorwerp of een devotionele zin die op elke dag wordt onthuld. Traditionele kalenders zijn rechthoekige kaarten of dozen die je aan de muur kunt hangen of op een tafel kunt zitten met kleine verzegelde deuren of ramen die bedoeld zijn om op elke adventsdag op volgorde te worden geopend. Elke dag krijg je een leuk cadeautje.

De drie beste beauty advent calendars zijn die van The Body Shop, Revolution en Dior.Onze Ambassadeurs