De Belastingdienst opent steunpunt in het Stadskantoor

Geschreven door Redactie

De Belastingdienst heeft een eigen steunpunt in het Stadskantoor van de gemeente Alkmaar geopend.

De balie in het Stadskantoor is het tiende steunpunt bij een gemeente. De opening werd verricht door Liane Vlaskamp en Bjorn Meijer van de belastingdienst en door wethouder Robert te Beest.

Met het nieuwe steunpunt wil de Belastingdienst inwoners passende, persoonlijke dienstverlening bieden. Laagdrempelig en dichtbij huis. Inwoners vanuit de regio Alkmaar van het Noordzeekanaal tot en met Den Helder en Texel – kunnen met al hun vragen over belastingen, toeslagen en invorderingen voortaan bij de balie terecht.
Opening steunpunt belastingdienst

Om bij het steunpunt in het Stadskantoor terecht te kunnen moet wel een afspraak gemaakt worden. Dit kan kosteloos via de BelastingTelefoon (tel: 0800 – 0543). Het steunpunt is nu alleen nog op maandag geopend tijdens de openingstijden van het Stadskantoor.

Onze Ambassadeurs