Makkelijke Aardbei-Banaan Smoothies

Geschreven door Redactie
Makkelijke Aardbei-Banaan Smoothies

Houd je ochtend fris met een eenvoudig recept dat een explosie van fruitige smaak toevoegt voor de komende dag. Het beste gedeelte? Je kunt die extra stop bij de sapbar overslaan als je je favoriete smoothie onder de knie hebt.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je een smoothie kunt maken met dit eenvoudige recept voor aardbeien en bananensmoothies van 5 minuten, kun je thuis een beter drankje drinken. Hoewel we dol zijn op deze aardbei-banaan-smoothie, kun je ook je favoriete fruit en yoghurtaroma's gebruiken.

Ingrediënten:

- Griekse vetvrije aardbeienyoghurt
- 1 1/2 kopjes magere melk
- 1 kopje bevroren ongezoete of verse aardbeien
- 1 middelgrote banaan, in plakjes

Doe de ingrediënten in de blender. Mix op hoge snelheid ongeveer 30 seconden of tot een gladde massa. Giet tot slot in 2 glazen en serveer direct.


Onze Ambassadeurs