Het lente seizoen en Make-Up

Geschreven door Redactie
Het lente seizoen en Make-Up

De lente is (bijna) officieel en met de verandering van seizoenen, verwelkomen we veranderingen in het weer, de natuur en ook in onze make-up gebruik.

We hebben allemaal zoveel tijd besteed aan het onder controle houden van onze schoonheidsroutines en aangepast aan het winterseizoen, maar nu het weer verandert, zullen we wat dingen moeten veranderen om onze schoonheidsroutines consistent te houden voor onszelf.

In de wintermaanden voelen velen van ons zich aangetrokken tot donkere kleuren voor onze make-uplooks. Tussen lippenstiftkleuren en oogschaduwkleuren zien de donkere tinten er prachtig uit in het winterseizoen. Maar als de lente begint te komen, is het een goed moment om echt een frisse update van je schoonheidslook te hebben en meer lente-passende make-up te starten. Als we zeggen oplichten, bedoelen we met de kleuren die je gebruikt. Gebruik daarom fellere en fleurige tinten. Denk ook aan de hoeveel make-up die je aanbrengt. Naarmate de temperaturen stijgen, is het altijd fijn om minder make-up te dragen om je huid te laten ademen en je je ook geen zorgen hoeft te maken over die gevreesde smeltende make-uplook. Bovendien krijgt het voorjaarszonnetje ook beter de kans een kleurtje aan te brengen op je gezicht. Gebruik natuurlijk wel ten allertijden een (dag)crème met bijvoorbeeld SPF, zodat jij je huid beschermt tegen blootstelling van uv-stralen. O, en vergeet de eyeliner niet! Helemaal terug van weggeweest, in alle kleuren en vormen.