Absoluut Incredible Kids Day

Geschreven door Redactie
Absoluut Incredible Kids Day

Elk jaar op de derde donderdag in maart moedigt Absoluut Incredible Kids Day volwassenen aan om kinderen te vertellen hoe absoluut ongelooflijk ze zijn.

Ga nog een stap verder en SCHRIJF het op in een brief aan dat absoluut ongelooflijke kind.

Kinderen zijn geweldige wezens. Hun vermogen om te leren, zich aan te passen en vreugde te brengen in de wereld is oneindig. Heb je als kind wel eens iets per post gekregen? Misschien was het een verjaardagskaart of een brief van oma. Weet je nog dat je gezicht oplichtte als een zomerdag? Natuurlijk deed het dat! Alleen al het ontvangen van een brief speciaal voor hen geeft een kind het gevoel dat hij belangrijk is. En wanneer de brief hen vertelt hoe geweldig ze zijn of hoe iemand hun vriendelijke daad heeft opgemerkt, wordt het ontvangen van een brief een nog grotere beloning.

Pak een stuk papier en schrijf alle manieren op waarop een kind in je leven schittert. Vertel ze in een persoonlijke brief hoeveel je ze waardeert. Moedig ze aan om grote dingen te blijven doen, en ze zullen de wereld veranderen!

- Vertel de kinderen in je leven waarom je denkt dat ze ongelooflijk, geweldig, inspirerend of gewoon geweldig zijn!;
- Laat ze zich nog belangrijker voelen en schrijf het op in een brief. Hoeveel kinderen ken jij? Ze verdienen allemaal wat aanmoediging, dus zorg ervoor dat ze die van jou krijgen;
- Maak een bericht over een geweldig kind dat je kent;
- Betrap een kind terwijl hij iets ongelooflijks doet;
- Laat ze afluisteren dat je ze wat lof geeft.

Gebruik #AbsolutelyIncredibleKidDay om verhalen over geweldige kinderen op sociale media te delen.