Een spijkerjas is de beste vriend van een man

Geschreven door Redactie
Een spijkerjas is de beste vriend van een man

Je kunt spijkerjassen over een trui of T-shirt dragen, een spijkerjas voor heren geeft je niet alleen een coole look, maar ook een sexy look.

In 2022 zou een spijkerjasje wel eens het meest veelzijdige kledingstuk in de herengarderobe kunnen zijn. Kies de juiste en je kunt het combineren met maatwerk en vrijetijdskleding. Spijkerjassen voor heren bestaan al heel lang. Ze zijn dus een van de belangrijkste inspiratiebronnen van de mode geworden. De combinatie van bruikbaarheid en duurzaamheid past in elke garderobe en bij elke stijl.

Denimstof is terug te voeren op de indigo geverfde werkjassen die in de 18e eeuw door Japanse brandweerlieden werden gedragen. De arbeiders waren dol op de stof, het gaf de slijtvastheid die ze nodig hadden en was nog steeds gemakkelijk om in te verplaatsen. De troepen van de Amerikaanse marine maakten er ook gebruik van. Het duurde niet lang voordat ze echt populair werden en droeg Elvis Presley dubbele denim in Jailhouse Rock (1957).

Spijkerjassen voor heren kunnen stoer en veelzijdig en eeuwig stijlvol zijn. Het is een kledingstuk dat niet mag missen.