Glimlach elke dag en blijf positief

Geschreven door Redactie
Glimlach elke dag en blijf positief

Wij moedigen iedereen aan om hun beste glimlach te dragen!

De eerste geregistreerde glimlach vond plaats in 126 voor Christus. Oké, dat hebben we verzonnen. Maar heb je gelachen? Afgezien van een grapje, we glimlachen als er grappige dingen gebeuren of vinden plezier in de dingen die we doen. Iemand van wie we houden of waar we graag tijd mee doorbrengen, kan de oorzaak zijn van een grijns of een stralende blik van vreugde.

Een glimlach is krachtig! Ze creëren niet alleen betrokkenheid tussen twee mensen, maar hoe meer iemand lacht, hoe gezonder hun hersenen kunnen zijn. Glimlachen heeft een directe link met onze hersenen en kan helpen om stress te verminderen.

Er is zoveel dat een glimlach kan doen. Slechts één glimlach kan iemands dag opvrolijken. Het kan ook je dag verbeteren. Een glimlach is besmettelijk. Een gezonde glimlach kan vertrouwen ontwikkelen en een nieuwe kijk op de wereld genereren.

Deel jouw glimlach en hoe een glimlach jouw dag verbetert. Gebruik #GlimlachmetOns om te delen op sociale media.


Onze Ambassadeurs