Populaire auto-accessoires

Geschreven door Redactie

Het hebben van deze 3 belangrijke accessoires voor een auto kan je veel geld en tijd besparen.

De telefoonhouder, Usb oplader en Bluetooth-zender.

Telefoonhouder

Om tijdens het rijden comfortabel elk type kaart op jouw telefoonnavigatietoepassing te kunnen bekijken, heb je zeker een telefoonhouder nodig. Je kunt er ook handsfree mee bellen!

Usb oplader met meerdere ingangen

Veel nieuwe auto’s hebben geïntegreerde USB-batterijladers, maar je zult uiteindelijk meer nodig hebben naarmate je meer gadgets begint op te bouwen en uiteindelijk meer oplaadpoorten nodig hebt. Gelukkig is dit apparaat een handige acculader die meerdere gereedschappen tegelijk kan opladen. En de meeste van deze batterijladers zijn ook nog eens zuinig.

Bluetooth-zender

Een Bluetooth-zender is een apparaat dat gemakkelijk kan worden gekoppeld aan jouw smart-apparaat en nummers kan afspelen vanaf jouw telefoon of MicroSD-kaart. Bovendien kan je handsfree bellen met de geïntegreerde microfoon. Het hebben van deze 3 belangrijke accessoires voor een auto kan je veel geld en tijd besparen.