Rick Broers probeert jaar lang te streamen

Rick Broers probeert jaar lang te streamen

Het leven van Rick Broers is 24 uur per dag live te volgen op de website Twitch.

Of hij nu gamet, een wandelingetje door de stad maakt of slaapt: dagelijks kijken er meer dan duizend mensen mee. "Ik zie het als een experiment om te kijken of ik het mentaal vol kan houden."

De zolderkamer van waaruit hij 24 uur per dag live te zien is, valt op door het rode kinderbed in de vorm van een auto. Aan de muur hangen de hoofden van Jan Roos, Kees van der Staaij en Ferd Grapperhuis. "Die heb ik uit verkiezingsposters geknipt en het leek me wel geinig om die op te hangen voor op de achtergrond."

Onder de naam Serpentgameplay is hij ook te zien op de streamingdienst Twitch, waar hij meer dan 200 duizend volgers heeft. Op dit moment is hij bezig met een zogenoemde subathon waarbij hij bijna altijd live te zien is. "Ik had al sowieso niet veel privacy, dus er is niet veel verschil. Ik ben wel elke dag een half uurtje weg om mijn vriendin wat aandacht te geven. Ze is het wel gewend, dat is ook de gozer waar ze voor gekozen heeft."


Onze Ambassadeurs