Waterpret voor de kinderen voor tijdens de hitte van volgende week

Geschreven door Redactie
Waterpret voor de kinderen voor tijdens de hitte van volgende week

Maak je je zorgen over hoe je de kinderen deze zomer kunt vermaken? Manieren om je kinderen enthousiast te houden om de hele zomer buiten te spelen met cool buitenwaterspeelgoed voor in je achtertuin.

Wat is er lekkerder op een warme zomerdag dan door het water te rennen om af te koelen, te lachen en te spelen. Ontdek hoe je er thuis een onvergetelijke zomer van kunt maken met leuk waterspeelgoed en activiteiten voor buiten. Hieronder lees je over 3 waterspeelgoederen van de Intertoys.

De bloemen watersproeier

De watersproeier is een leuk speelgoed voor in de tuin, vooral als het in de vorm van een bloem is! Het zorgt voor veel waterpret. Sluit de watersproeier aan op je tuinslang en geniet van het sproeiende water. Deze watersproeier zorgt voor onbeperkte waterpret in je eigen tuin.

Familie zwembad

Een familie zwembad kan je makkelijk kwijt in je tuin. Het ziet er superleuk uit en is perfect voor de zomer als je niet op vakantie gaat.

Waterballonnen

Oud, maar goud! Iedereen kent de waterballonnen wel, dit staat garant voor waterpret dat je overal kunt spelen. Hou een wedstrijd met je vrienden, de droogste persoon wint! Let je wel op dat je anderen niet nat maakt?