Help gezinnen met honger

Geschreven door Redactie
Help gezinnen met honger

Niemand zou met honger naar bed moeten gaan... Voedselbanken in het hele land helpen vele mannen, vrouwen en kinderen die moeite hebben om eten op tafel te krijgen.

De redenen variëren van ziekte tot baanverlies en andere omstandigheden die ons allemaal kunnen overkomen.

Voor ouders die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, is het vermogen om hun kinderen tijdens een maaltijd in hun ogen te kijken in plaats van in hongerige ogen. Dit verschil wordt gemaakt door voedselbanken te ondersteunen. Veel voedselbanken bieden educatieve mogelijkheden die mensen helpen hun situatie te veranderen en opnieuw te beginnen.

Help een buurman, vriend, collega of kind door een donatie te doen. Doe vrijwilligerswerk bij je lokale voedselbank. Voedselbanken nemen elke dag niet bederfelijke etenswaren en contante donaties aan. Controleer hun behoeftenlijst voor de verse items die ze zoeken.

Gebruik #helpdevoedselbanken om je lokale voedselbank een shout-out te geven en te delen op social media.


Onze Ambassadeurs