Energiezuinig wonen: doe het samen met de buren

Geschreven door Redactie
Energiezuinig wonen: doe het samen met de buren

Samen met je buurtgenoten kun je stappen zetten naar energiezuiniger wonen.

Denk bijvoorbeeld aan energiebesparing. Of aan meer zonnepanelen op het dak in de buurt. Of een gezamenlijke actie om energielekjes te ontdekken. Doe je mee? Meld je dan aan voor deze wijk-challenge via www.ikdoemeejijook.nl. Je krijgt dat tips en tricks toegestuurd om samen met buurtgenoten stappen te gaan zetten.

Samen energie besparen

Begin dichtbij en ga samen met je wijk op weg naar energiezuinig wonen. Ieder die zich aanmeldt krijgt hulp en ondersteuning om samen met de wijk energiezuinige stappen te gaan zetten.

Impact challenge vorige week

Flevolanders doen elke week mee aan challenges. September staat het thema 'duurzame wijken' centraal. Vorige week maakten Flevolanders hun wijk groener, via de challenge: ‘’Maak samen je wijk bestand tegen klimaatverandering’’. Kijk op www.ikdoemeejijook.nl

1 jaar, 48 challenges, 1 circulair Flevoland

Natuur en Milieufederatie Flevoland (NMFF) organiseert samen met haar lidorganisaties, overheden, bedrijven en anderen challenges gericht op het verkleinen van de Flevolandse voetafdruk. Wekelijks is er een nieuwe challenge om aan mee te doen. Aan één meedoen is al een stap in de goede richting. Zo dragen we bij aan minder CO2 uitstoot en grondstofverbruik en meer biodiversiteit.

Samen creëren we zo één grote challenge: www.ikdoemeejijook.nl