5 Terrasjes waar je op fiets naartoe kan vanaf Alkmaar

Geschreven door Redactie
5 Terrasjes waar je op fiets naartoe kan vanaf Alkmaar

Terrasjes op fietsafstand van Alkmaar, je leest het hier!

Het is mooi weer en je wilt lekker naar een terrasje toe. Dat doe je natuurlijk op de fiets! Zo kan je nadat je dat gebakje hebt gegeten en die kop koffie hebt gedronken, de calorieën er weer af fietsen. Dus laten we je bij deze zien waar je de leukste terrasjes op fietsafstand van Alkmaar kan vinden.

Als eerst Restaurant The Rose in Alkmaar. Onbeperkt spareribs eten, dat wil toch iedereen? Dat kan op de woensdag op het fijne terras van The Rose. Natuurlijk kan je niet alleen op woensdag lekker eten bij The Rose, op ieder andere dag kan je ook genieten van lekker hapje en een drankje.

Brasserie De Mare is ook een goede keuze voor een lekkere lunch. Houd je van simpel en ga je voor een lekkere tosti met kaas? Of ga je liever voor een gerookte carpaccio? Op de menukaart van Brasserie De Mare aan de noordkant van Alkmaar kan je ze vinden. Geniet er lekker van!

Restaurant de Koning gevestigd op een van de gezelligste plekken van Alkmaar. Namelijk de Platte Stenenburg. Je kan er plaats nemen voor een gezellige borrel met bittergarnituur maar je kan er natuurlijk ook heerlijk eten. Daarnaast is het personeel ook erg leuk en vriendelijk, dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen.


Je was op de fiets toch? Want Lovers and Hunters zit in Broek op Langedijk. Vegetarisch of Veganistische lunch wordt steeds populairder. En als je nou helemaal blij van wordt, dan zit je bij Lovers and Hunters op het goede adres.

Een fijn fietstochtje naar Bergen en je kan genieten van een heerlijke botervis met haringkaviaar en roodbaars met couscous. Bij Gasterij ’t Woud serveren ze driegangenmenu’s, maar je kan er uiteraard ook terecht voor een heerlijke lunch.