Aanwinst Pavlidis neemt personal trainer mee naar Alkmaar

Geschreven door Redactie

Vangelis Pavlidis is de nieuwe aanwinst van AZ.

AZ heeft Vangelis Pavlidis overgenomen van Willem II. Maar de Griek komt niet alleen, hij neemt zijn personal trainer mee. De trainer van de spits Apostolis Mastranestis is niet alleen zijn trainer maar ook een hele goede vriend.

Pavlidis trainde bij Willem II vaak extra met Mastranestis, ook deze zomer trainde ze vaak samen. De Griekse spits zegt dat hij niet stil wilde zitten tijdens de vakantie. Hij wil fit aan het nieuwe seizoen beginnen en Apostolis helpt hem daarbij. Pascal Jansen, de trainer van AZ weet nog niet of Pavlidis zijn trainer mee kan nemen naar zijn nieuwe club. Jansen zegt vertrouwen te hebben in het programma van AZ en dan hij niet kan inschatten wat de personal trainer voor Pavlidis betekent. Maar het is altijd bespreekbaar als het belangrijk is voor Pavlidis.


Onze Ambassadeurs