Myron Boadu mogelijk naar AS Monaco

Geschreven door Redactie

Er worden positieve gesprekken gevoerd tussen AZ en AS Monaco.

Momenteel is AZ in onderhandeling met de club uit de Ligue 1 over Myron Boadu. Het ziet ernaar uit dat er in komende dagen een akkoord bereikt zal worden. Boadu wordt gezien de als opvolger van Stevan Jovetic in Monaco.

Het contract van Jovetic liep af en werd niet verlengd. Monaco is dus opzoek gegaan naar een aanvallende speler en kwam uit bij Boadu. De Franse krant Nice-Matin wist vorige week al te melden dat Monaco geïnteresseerd was in de twintigjarige spits. Het contract van Boadu bij AZ loopt tot aan de zomer van 2023. Nice-Matin schreef ook dat het over een transfersom van minstens vijftien miljoen zal gaan.

Mocht de transfer niet doorgaan beschikt trainer Niko Kovac nog over genoeg andere aanvallers. Als Boadu wel naar Monaco gaat krijgt hij te maken met concurrenten als Wissam Ben Yeddder en Kevin Volland. Pietro Pellegrini staat ook onder contract bij Monaco. Begin 2018 werk hij voor ruim twintig miljoen overgenomen van Genoa.


Onze Ambassadeurs