Vul de hartenkaart in: last van hartfalen?

Geschreven door Redactie
Vul de hartenkaart in: last van hartfalen?

De Hartstichting heeft een harttest ontwikkelt waarbij je binnen één minuut kunt ontdekken of het verstandig is om naar de huisarts te gaan.

Soms ben je er zelfs niet van bewust dat je bepaalde klachten met je mee draagt. Met de harttest van de Hartstichting wordt dit inzichtelijk.

Hoe eerder hartfalen worden ontdekt, hoe beter en sneller je kan worden behandeld. Met een goede behandeling ga je je weer lekker in je vel voelen en zul je meer van het leven kunnen genieten.

Door slechts enkele vragen in te vullen kom je er snel achter of een afspraak bij de huisarts verstandig of noodzakelijk is. Zo kan het aantal keer toiletteren nachts al duiden op hartfalen. Of heb je wel eens last van dikkere enkels na een lange dag waarbij je zelfs de afdruk van je sok in je enkel ziet staan? Dan is het toch verstandig om naar website van de Hartstichting te gaan.

De harttest vind je op de startpagina van de Hartstichting. Klik hier om doorverwezen te worden naar de website van de aanbieder.

Let op: de uitslag is geen diagnose en vervangt niet het advies van je huisarts. Ga bij twijfel altijd naar je huisarts. De hartstichting gebruikt je gegevens eenmalig voor dit advies en slaan geen gegevens op. Wil je hier meer over weten? Lees dan de privacyverklaring.

Onze Ambassadeurs