Fast & Furious 10

Geschreven door Redactie
Fast & Furious 10

Fast & Furious 10 is het begin van het einde van de Fast Saga en er is nu een releasedatum voor het voorlaatste uitje van de serie.

Fans van de serie zullen misschien teleurgesteld zijn te horen dat de serie eindigt met een tweedelige finale, maar zoals Vin Diesel al zei: "Elk verhaal verdient zijn eigen einde". Wat zal dat einde zijn? We zullen moeten afwachten.

Voor nu, terwijl Fast & Furious 10 en 11 zich voorbereiden om in januari 2022 te beginnen met filmen, is hier alles wat je moet weten over Fast & Furious 10. Universal heeft bevestigd dat Fast & Furious 10 op 7 april 2023 in de bioscopen zal racen (natuurlijk behoudens eventuele vertragingen).

Diesel heeft bevestigd dat het filmen van de tweedelige finale in januari 2022 zal beginnen en zoals Tyrese Gibson eerder had opgemerkt, is het plan om de twee films achter elkaar op te nemen.

Wat betreft de reden waarom de serie een tweedelige finale krijgt, heeft Diesel gezegd dat het blijkbaar is omdat "er zoveel te behandelen is": "Er zijn zoveel plaatsen en zoveel locaties in de wereld die we moeten bezoeken."

We hebben echter nog geen releasedatum voor Fast & Furious 11, maar als ze back-to-back filmen, zien we het misschien in april 2024 – of misschien eerder?