Space Academy XL weken bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Geschreven door Redactie
Space Academy XL weken  bij Luchtvaartmuseum Aviodrome

Tijdens de herfstvakantie beleef je in Aviodrome een buitenaards avontuur.

Dan organiseert het luchtvaartmuseum namelijk de Space Academy XL. Tijdens deze weken leer je als bezoeker spelenderwijs alles over de ruimtevaart. Zo staat er midden in het museum een zogenaamde Space Sweeper. Dat is een grote attractie waarbij kinderen over raketten heen moeten springen. In het begin gaat dat nog vrij eenvoudig, maar al snel wordt het steeds moeilijker om de raketten te ontwijken. Bezoekers die denken over genoeg kennis van de ruimte te bezitten, kunnen zich onderwerpen aan een kennistest. Je kunt ook je eigen space shuttle maken en mag vervolgens een poging wagen om deze te laten landen op het internationale ruimtestation, het ISS.

In Luchtvaartmuseum Aviodrome is al een vaste expositie over de ruimtevaart, maar tijdens de Space Academy XL weken worden nog veel meer bijzondere voorwerpen tentoongesteld. Een bezoek aan Luchtvaartmuseum Aviodrome tijdens de herfstvakantie staat dan ook garant voor een buitenaards avontuur en maakt bij iedere bezoeker de astronaut of technicus in hem of haar wakker.

Meer informatie vind je op: www.aviodrome.nl/space-aca-demy.

Onze Ambassadeurs