Vandaag is het nationale Nachos Dag

Geschreven door Redactie
Vandaag is het nationale Nachos Dag

In hun puurste vorm zijn nacho's tortillachips bedekt met nachokaas, queso of andere gesmolten kaas en geserveerd met salsa.


De populaire en geliefde nacho's, voor het eerst gemaakt ergens rond 1943, zijn van Mexicaanse oorsprong.

We houden zo veel van nacho's, we vullen ze met allerlei dingen. Soms gaan we zelfs overboord. We noemen nacho's met een overvloed aan toppings geladen nacho's, super nacho's of nacho's opperste. Serveer ze als snack, aperitief of zelfs bereid met extra ingrediënten als volledige maaltijd. Sinds de tijd van de originele nacho's zijn de toppings uitgebreid. Vandaag voegen we rundvlees, kip en zeevruchten toe, samen met een verscheidenheid aan smaakmakers. Deze snack bevredigt zelfs de meest kieskeurige eter. Of je nu een veganist, een echte carnivoor of ergens tussenin bent, er is een nachosrecept voor jou.

Nodig vrienden en familie uit om vanavond samen met jou van nacho's te genieten. Probeer verschillende nacho-gerechten te maken om te delen. Maak er een feest van door games op te nemen en te delen met anderen. Deel ook je favoriete recepten en smaken. Gebruik#NationalNachosDay om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs