Nieuwe Peacemaker “Red Band” trailer zit boordevol actie en hilariteit

Geschreven door Redactie
Nieuwe Peacemaker “Red Band” trailer zit boordevol actie en hilariteit

Nieuwe Red Band trailer voor Peacemaker!

Om het nieuwe jaar op een epische manier in te luiden, werd een gloednieuwe “Red Band” trailer uitgebracht voor James Gunn's aankomende spin off serie Peacemaker, met in de hoofdrol John Cena in een vergelding van zijn rol van The Suicide Squad. De nieuwe trailer zit vol met een beetje van alles waaronder: actie, humor, F-bommen en rock-'n-roll!

De HBO Max serie begint na de gebeurtenissen van Gunn's The Suicide Squad. De postcreditscène van de film liet zien hoe de antiheld Idris Alba’s Bloodsport schot naar de keel overleefde en hoe Viola Davis' Amanda Waller er nog steeds niet klaar mee was hem in haar mysterieuze plannen te gebruiken. Hoewel de plot van de serie grotendeels onbekend is, weten we uit eerdere clips en trailers dat Peacemaker zal samenwerken met Chukwudi Iwuji's Clemson Murn en zijn team om enkele nieuwe schurken uit te schakelen.


De nieuwe trailer voor Peacemaker is hieronder te zien! 


Onze Ambassadeurs