Goede voornemens voor in januari

Geschreven door Redactie
Goede voornemens voor in januari

Iedereen doet het eigenlijk wel. Goede voornemens bedenken voor in het nieuwe jaar.

De eerste maand van het jaar is begonnen. Dat betekent voor veel mensen het begin van een nieuwe start. Eind vorig jaar hebben veel van ons er over nagedacht welke goede voornemens we nou eigenlijk willen gaan implementeren dit jaar. Maar welke goede voornemens komen het meest voor en welke zijn het meest haalbaar?

Afvallen

Veel mensen willen graag afvallen en het is een ideaal moment om te beginnen na de feestdagen. Tijdens de feestdagen eet je vaak lekker en lekker veel. Dan kom je natuurlijk wel wat aan. En januari is een goede maand om die kilo’s eraf te krijgen en misschien val je dan nog meer af dan dat je voor de feestdagen woog. Het goede voornemen van afvallen werkt ook vaak goed en effectief. Je kunt op dieet, je kunt sporten of beide.

Minder alcohol drinken

Alcohol is ongezond, dat weten we allemaal. Maar de meeste mensen vinden het wel heel lekker. Helemaal met de feestdagen is er vaak genoeg te drinken en er is altijd champagne met Oud en Nieuw. Dus het voornemen om vanaf januari minder te drinken is erg goed en ook gezond voor je.
Onze Ambassadeurs