15 februari: Singles Awareness Day

15 februari: Singles Awareness Day

Op 15 februari herinnert Singles Awareness Day ons eraan dat er niets mis is met single zijn.

Er zijn verschillende voordelen aan ongebonden zijn. Singles kunnen komen en gaan wanneer ze willen, zonder rekening te houden met het schema, de wensen of behoeften van een partner.

Carrièrekans? Een single hoeft geen echtgenoot te raadplegen voordat hij een aanbod accepteert. Het is ook gemakkelijker voor een single om gezonde gewoonten vast te houden. Er is niemand die zijn inspanningen om te sporten en gezond te eten saboteert. Singles zijn ook meer zelfredzaam en betrokken bij hun gemeenschap.

Singles zijn er ook in alle leeftijden. Of ze nu vrijgezel zijn door keuze of toeval, recent vrijgezel zijn of voor de lange termijn vrijgezel zijn, ze hebben de neiging om een ​​onafhankelijk leven te leiden. Dat betekent echter niet dat ze alleen zijn. Singles kunnen een kind of kleinkind opvoeden. Ze kunnen zorgen voor een ouder of broer of zus.

Wat kun je doen vandaag?

- Vier je single zijn.
- Sluit je aan bij andere singles voor koffie, diner of andere evenementen.
- Als je niet single bent, mag je de singles in je leven niet over het hoofd zien. Betrek ze bij je activiteiten. Ze zijn misschien niet op zoek naar een levenspartner, maar ze vinden het leuk om erbij te horen.
- Lees boeken als How to be Single and Happy van Jennifer L Taitz of Single on Purpose van John Kim.

Gebruik #SinglesAwarenessDay om op sociale media te posten.


Onze Ambassadeurs