Saartje van spiritueel wonen legt je uit wat Crystal Grids zijn!

Geschreven door Redactie
Saartje van spiritueel wonen legt je uit wat Crystal Grids zijn!

Crystal Grids, je hoort er tegenwoordig steeds meer over en wellicht ben je er al een beetje bekend mee of misschien nog niet?

Kristal grids worden steeds bekender. Een tijd geleden stond er een mooi artikel over in de Happinez en ook zijn er steeds meer boeken te vinden over (het maken van) kristal grids. Maar wat is het nu eigenlijk? Krystal zijn edelstenen/mineralen en Grid staat voor raster/kader. Een kristal grid is dus een heilige vorm of raster/kader met edelstenen (mineralen).

Een kristal grid bestaat uit 3 onderdelen, namelijk intentie, een geometrische vorm en uit edelstenen/mineralen. Een edelstenen grid zorgt door de intentie, geometrische heilige vorm en edelstenen voor een verhoogde frequentie in de kamer. De sfeer (trilling) wordt beïnvloed door het edelstenen grid schilderij en op die manier zul je dus genieten van een andere, ondersteunende en heilige sfeer in een kamer.

Intentie

Het maken van met name een kristal grid schilderij begint allemaal met een intentie. Waar heb jij hulp of ondersteuning bij nodig? Wat zou je graag willen leren? Hoe zou jij jezelf graag willen voelen? Of simpel welke sfeer zou jij graag willen in een bepaalde kamer?

Geometrische vorm

Geometrische vormen zijn niet “zomaar” vormen, het zijn eeuwenoude vormen en hebben een duidelijke krachtige boodschap, energie en betekenis. Het zijn 2-dimensionale vormen die voornamelijk bestaan uit cirkels en lijnen/driehoeken. Seed of Life, Metatrons Cube en Merkaba zijn voorbeelden van deze eeuwenoude geometrische vormen.

Edelstenen

De laatste stap is edelstenen toevoegen aan het grid of schilderij die de intentie en geometrische vorm ondersteunen. Iedere edelsteen heeft zijn/haar eigen frequentie en daardoor betekenis. Afhankelijk dus van de intentie en geometrische heilige vorm kun je edelstenen toevoegen. Voorbeeld: intentie voor meer energie. Gebruik stenen als citrien, gele aventurijn, bergristal, gebrande amethist, carneool op een Metatron’s Cube.
Spiritueel wonen maakt unieke en handgemaakte Crystal Grid schilderijen, ook op maat. Ga voor voorbeelden naar de website van Spiritueel wonen. www.spiritueelwonen.nl