Geniet volop van knuffel je kat dag

Geschreven door Redactie

4 juni is het knuffel je kat dag

Op knuffel je kat dag is het de perfecte gelegenheid om even stil te staan of zitten voor een lekker knuffel van jou huisdier, op deze dag voornamelijk katten. Afhankelijk van de aard van je katachtige beestje, is knuffelen misschien niet aan de orde. Zoals de meeste dieren is aanraking echter een essentieel onderdeel van communicatie - en hetzelfde geldt voor de klauwachtige soort.

#HugYourCatDay

Alle kittens terzijde, als je vacht genoeg bent om een kattenvriend te hebben, kan elke aandacht die ze je geven een zegen zijn. Anderen wijken nooit van je zijde en knuffelen vaak. Natuurlijk hebben de meeste katten spinnen-sonaliteit in schoppen.

Miauw, als je katachtige vriend sissend wordt wanneer je hem probeert te knuffelen, moet je misschien genoegen nemen met een boop. Het is niet-furr-tunate, maar het is een optie. Degenen die geen kattengezelschap hebben, moeten misschien een buurvrouw bezoeken of vrijwilligerswerk doen bij een plaatselijk opvangcentrum. Die poot-sommige beestjes hebben ook wat knuffels nodig.

Onze Ambassadeurs