Cursus smartphone fotografie in Alkmaar

Geschreven door Redactie
Cursus smartphone fotografie in Alkmaar

Professionele foto’s, gewoon met je smartphone.

Langzamerhand gaat alles weer open en word het leven weer “normaal”. En dat betekent dat we allemaal weer klaar zijn om op vakantie te gaan. En iedereen wilt toch met prachtige foto’s thuiskomen? Dan is het tijd om deel te nemen aan de cursus smartphone fotografie!

Op dinsdagavond op 29 juni en op 13 juli wordt deze cursus georganiseerd in Wijkcentrum De Oever in Alkmaar. Of je nu een Apple of een Android telefoon hebt, iedereen is welkom. Voor beide systemen wordt er precies uitgelegd wat je moet doen om de perfecte foto te maken. Maar let wel op, we gaan alleen aan de slag met de camera van de telefoon. Het is dus geen uitleg van je smartphone. Het doel is dat je perfecte foto’s kan maken, en er wordt uitgelegd hoe je met eenvoudige tips betere foto’s kan maken. Succes wordt gegarandeerd! De tips worden niet alleen verteld, maar ook in praktijk toegepast. De cursus duurt ongeveer twee uur en er is gelegenheid voor het stellen van vragen. Er geldt een maximum van 10 deelnemers per cursus.

Met elke mobiele telefoon kan je deelnemen aan de cursus. Het maakt niet uit welk merk. Het kan zo zijn dat de functies van de ene mobiel op een andere plek zitten dan op een andere mobiel. Maar dat is geen probleem. Je kan erop rekenen dat je betere foto’s gaat maken. De kosten van de cursus bedragen 29,95 euro per persoon. Voor meer informatie en om je aan te melden bij de cursus ga je naar de website van Eckkies.