SYB VAN DER PLOEG, MAARTEN PETERS E.A. – THE BEST OF SIMON & GARFUNKEL

Geschreven door Redactie
SYB VAN DER PLOEG, MAARTEN PETERS E.A. – THE BEST OF SIMON & GARFUNKEL

De muziek en het verhaal van twee jonge jongens uit New York, die uitgroeiden tot het succesvolste muzikale duo aller tijden. En wie kent niet hun legendarische reünieconcert in Central Park in 1981?

Geniet van wereldhits als 'Mrs. Robinson', 'Cecilia', 'The Sound Of Silence', 'The Boxer', 'Homeward Bound', 'Bridge over Troubled Water' en nog veel meer! Syb van der Ploeg en Maarten Peters, twee sympathieke singer-songwriters, voelen elkaar feilloos aan en delen al jaren het podium. Nu zien ze kans om de muziek van hun jeugdidolen naar het theater te brengen, samen met twee muzikanten onder wie multi-instrumentalist Hubert Heeringa.


Onze Ambassadeurs