Evenement Grimm en Gruwel

Geschreven door Redactie
Evenement Grimm en Gruwel

Vind jij het leuk om elke jaar rond Halloween leuke griezelachtige dingen te doen?

Eén keer in het jaar, rond Halloween wanneer alles meer griezelig begint te worden, verschijnt het circus van Grimm en Gruwel weer! Grimm en Gruwel is een griezelig evenement waar waarzegsters, piraten, de charlatan en andere circusartiesten zich bevinden. Denk jij dat jij het aan kan om een ridder te zijn, het circus te redden en de artiesten te helpen ontsnappen? Voltooi de opdrachten die je worden gegeven en wordt geridderd als held! Grimm en Gruwel wordt georganiseerd door Pannekoekenhuis en speelpark Hans & Grietje en Breed Vermaak. Het is op zondag 23 en 24 oktober van: 12:00 uur tot 20:00 uur.

Meer informatie kun je vinden op de website: 

www.hansengrietjezeewolde.nl.

Onze Ambassadeurs