De leukste kerstfilms

Geschreven door Roan Tooms

Het hoort er echt bij, als het zo’n beetje eind november is, is het tijd voor kerst en met name leuke kerstfilms!

Maar welke films zijn nou het populairst voor een enorm gezellige avond kerstfilms kijken?

How the Grinch stole christmas

Dit is een echte kerstklassieker. Jim Carry speelt een enorm goede rol als de Grinch. Het is een mooi verhaal wat helemaal vol zit met humor. Het is een echte aanrader voor de kerstdagen. Het is echt een familiefilm en een gegarandeerde leuke avond met het gezin

Scrooged

Deze film met Bill Murray is een toen de tijd moderne versie van the christmas carol. Bill Murray speelt een grote televiesiebaas die een hekel heeft aan kerstmis. Hij word bezocht door verschillende spoken uit verschillende tijdperken. Het heden, het verleden en de toekomst. Deze spoken hopen hem iets te leren over kerst en het kerstgevoel. Ook deze film zit bomvol met comedy. Deze film is ook een echte aanrader.


Onze Ambassadeurs