Vandaag is het ook National Muffin Day

Geschreven door Redactie
Vandaag is het ook National Muffin Day

Op 20 februari serveert National Muffin Day een heerlijk feest boordevol smaak en opties!

Bakkerijen bieden deze eenpersoons snelle broden aan in verschillende maten. Van mini-hapklare muffins en jumbo-muffins tot de favoriete muffintopjes, ze bieden ook een gevarieerde voedingswaarde. Afhankelijk van de ingrediënten kan een muffin veel vet en calorieën bevatten. Het vervangen van volle granen, het veranderen van een paar andere ingrediënten en het beperken van de portie kan de voedingskwaliteit van een muffin echter verhogen.

Bakken met vers fruit en bessen geeft muffins een glans. Het zorgt er ook voor dat ze niet droog worden tijdens het bakken. Een van Amerika's favoriete muffins is de bosbessenmuffin. Een andere manier om smaak en textuur toe te voegen is door noten en haver te mengen. Bakkers hebben vaak stukjes chocolade en bananen die gebruikt moeten worden. Door ze door het muffinbeslag te mengen, zullen je muffineters ook 's ochtends blij zijn!

Wat te doen vandaag?

- Bak een partij van je favoriete muffins.
- Deel je favoriete muffinrecepten.
- Probeer een nieuw muffinrecept.
- Zorg ervoor dat je de bakker een shout-out geeft om hen te laten weten hoeveel je hun service waardeert.
- En gebruik #NationalMuffinDay om op sociale media te posten.