Provincie zoekt duurzame ondernemers

Geschreven door Redactie
Provincie zoekt duurzame ondernemers

Na een succesvolle eerste editie is de provincie Noord-Holland opnieuw op zoek naar grote mkb-bedrijven die met hun innovatie, product of dienst bijdragen aan een schone, duurzame en gezonde wereld én serieus willen groeien.

Deze ondernemers kunnen zich inschrijven voor het versnellingsprogramma van de provincie Noord-Holland, GO!-NH Scale. Met dit programma helpt de provincie dit najaar opnieuw grote mkb-bedrijven die goed ontwikkeld zijn in hun huidige markt en met hun duurzame innovatie, product of dienst klaar zijn om te groeien en nieuwe markten te verkennen. Ondernemers die interesse hebben, kunnen zich tot en met 31 augustus inschrijven via de website van GO!-NH.

Tijdens het GO!-NH Scale traject worden de bedrijven onder begeleiding van experts voorbereid om daadwerkelijk flinke groeisprongen te gaan maken. Dit traject duurt 6 maanden en bevat individuele coaching en meerdere workshopdagen. GO!-NH Scale start in september 2022. Voor deelname wordt een vergoeding van € 3.000,- gevraagd. De provincie Noord-Holland geeft 10 plekken weg onder de inschrijvingen.

Kennismaken met GO!-NH

De komende maanden worden verschillende bijeenkomsten georganiseerd. Dit kan een evenement, masterclass of inloopmoment zijn. Bekijk de actuele agenda op de website van GO!-NH. Benieuwd naar de ervaring van één van onze deelnemers? Lees dan dit artikel in het magazine &Holland over FastFeetGrinded die aan de eerste editie van GO!-NH Scale deelnam.

Onze Ambassadeurs