Gezond en duurzaam eten bij Floriade

Geschreven door Redactie
Gezond en duurzaam eten bij Floriade

Maak kennis met het voedsel voor de toekomst bij Floriade

Benieuwd wat voor lekkers je kunt eten en drinken bij Floriade Expo 2022? We bieden een gevarieerd aanbod eten en drinken aan met voor ieder wat wils. Ook is er aandacht voor gezondheid en duurzaamheid, passend bij de gezonde, groene en leefbare steden die centraal staan op de Expo. We kiezen bij Floriade voor producten uit het seizoen en van eigen bodem, zodat transport beperkt blijft. Zo helpen we mee aan een duurzame wereld en jij geniet van een gezonde maaltijd.

Diverse restaurants, food trucks en proeverijen bieden je lokale producten, gezonde snacks en maaltijden om van te genieten. Ook presenteren we samen met onze deelnemers en sponsoren innovatieve ideeën op het gebied van voedsel: van experimentele land- en tuinbouw tot kunstmatig geproduceerd voedsel en meer. Maak kennis met het voedsel voor de toekomst en laat je verrassen door allerlei groene maaltijden. Kom je ook proeven bij Floriade Expo 2022?